IED Social: diseño solidario por Sant Jordi IED Barcelona ASTE

Data

23 April 2024

“Roses de Sant Jordi” és una iniciativa per compartir amb el barri i la ciutat l'activitat que l'alumnat realitza a l'escola i generar un impacte social positiu des del disseny

Seguint amb el seu compromís per contribuir a construir una societat més empàtica i inclusiva connectant generacions des de la creativitat i el disseny, l'IED Barcelona ha pres part, per tercer any consecutiu, a la iniciativa “Roses de Sant Jordi”.

És una activitat emmarcada dins del projecte IED Social en col·laboració amb ASTE Barcelona –entitat que promou accions de voluntariat entre joves– . En aquest cas, l'objectiu de la proposta és que les persones grans de tres residències del barri de Gràcia rebin, en aquesta festa tan popular, roses acompanyades de prints dissenyats per estudiants de diferents disciplines de l'escola.

Enguany, l'alumnat ha repartit prop d'un centenar de flors, compartint així amb el barri i els seus habitants la feina que fan a les aules en una mostra de com el disseny genera un impacte social positiu.

Podria interessar-te

Cursos relacionats