El IED Barcelona acoge la International Poster Design Exhibition

Data

20 February 2024

La mostra és part de la International Fine Arts, Printing and Sustainability Conference 2024, organitzada pel departament de Graphic Design de la Istanbul University-Cerrahpasa, i de la qual l'IED ha estat el principal patrocinador acadèmic

Prop d'un centenar de treballs gràfics d'artistes internacionals que aborden el tema de la immigració i la integració es poden veure a les instal·lacions de l'IED Barcelona Point Two fins al 27 de febrer.

Es tracta de les obres que conformen la International Poster Design Exhibition, organitzada pel departament de Graphic Design de la Istanbul University-Cerrahpasa i comissariada per Eric Olivares, docent de l'IED. La mostra s'inscriu dins de la programació de la International Fine Arts, Printing and Sustainability Conference 2024 (IFPSC) celebrada a Barcelona els dies 15 i 16 de febrer, i de la qual l'IED ha estat el principal patrocinador acadèmic.

La inauguració de l'exposició, titulada “Together: Immigration & Integration”, ha tingut lloc el 15 de febrer amb la participació de vuit acadèmics de la IFPSC. Durant l'esdeveniment, els experts han explicat el procés de treball que han desenvolupat els artistes per compondre les 96 obres exposades, a més de compartir amb els seus companys línies de treball i investigació, així com la visió de la formació en disseny a través de diversos projectes.

Les ponències també han versat sobre els efectes de la cultura sobre les tipografies, els beneficis d'incorporar l'art a les disciplines científiques (ciència, tecnologia, enginyeries i matemàtiques) o la responsabilitat que comporta ser professionals del disseny.

 

Podria interessar-te