El IED Barcelona da la bienvenida a 220 estudiantes Postgraduate y Lifelong Learning

Data

23 January 2024

Podran aprofundir en els coneixements d'àrees molt específiques del disseny sota el guiatge d'un equip docent format per professionals en actiu

Els dies 18 i 19 de gener, l'IED Barcelona ha donat la benvinguda als 220 estudiants dels 16 programes Postgraduate i Lifelong Learning que inicien el seu recorregut al gener. Les activitats per rebre els alumnes i crear comunitat des del primer minut de la seva formació a l'IED han tingut lloc a les instal·lacions de Point One. Han consistit en un workshop multitidsciplinar –Designing for the Many-, l'objectiu del qual és resoldre reptes d'impacte social a partir dels ODS, i una recepció oficial a càrrec de les direccions de la seu i acadèmica amb un màster talk sobre el propòsit del disseny tenint en compte el planeta.

Durant els propers mesos, els alumnes cursaran, respectivament, un total de 9 màsters, 2 postgraus i 5 cursos despecialització. Aquests programes els permetran aprofundir en els coneixements d'àrees molt específiques del disseny sota el guiatge d'un equip docent format per professionals en actiu, a més d’ampliar la seva xarxa de contactes gràcies a un entorn de marcat caràcter internacional.

En concret, els programes que han començat a l'IED Barcelona són:

Màsters:

Màrqueting i Comunicació de la Moda

Direcció Estratègica i Creativa de Comunicació de Marca

Design Management

Fashion Creative Direction

Interior Design for Commercial Spaces and Retail

Interaction Design

Design for Virtual Reality

Fashion Business Innovation

Design for Sustainable Fashion Technology

Així com el Màster en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria, un programa blended que ha iniciat la seva part presencial a seu al gener.

 

Postgraus:

Fashion Product Management

Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia

 

Cursos d'Especialització:

Disseny Gràfic

Decoració i Estilisme dInteriors

Disseny de Moda Digital 3D

Estilisme de Moda

Podria interessar-te