El IED, finalista de los premios gaudeamusPROJECTA

Data

10 August 2023

La presentació dels projectes seleccionats i la gala de lliurament dels premis tindrà lloc a Barcelona, el 19 d’octubre

“Timeless”, de Dar Rubinstein, i “Giro”, de Jacobo Cobián Sánchez, respectivament alumni de l'IED Barcelona i de l'IED Madrid, figuren entre els 24 projectes seleccionats de la 6a edició dels premis gaudeamusPROJECTA. Aquests guardons reconeixen i celebren l'excel·lència acadèmica en els treballs de final de grau en disseny gràfic: per participar-hi cal haver obtingut una nota mínima de notable en aquests projectes presentats durant el 2022 als centres educatius de tot l'Estat.

Els gaudeamusPROJECTA no només premien els autors de les propostes, sinó també els seus tutors i els centres, com a reconeixement a la docència i les institucions acadèmiques. En el cas de “Timeless”, el projecte ha estat tutoritzat per Mery Glez, Directora de Visual Communication de l'IED Barcelona, mentre que Joel Blanco, Visual Arts Tutor de l'IED Madrid ha fet el mateix amb “Giro”.

La presentació dels projectes seleccionats i la gala de lliurament dels premis tindrà lloc a l'Arxiu de la Corona d'Aragó (palau del Lloctinent) de Barcelona, el 19 d'octubre.

Molta sort a tothom!

Podria interessar-te