Data

05 February 2024

Studio Buenacasa presenta "The Power Nap Chair" per estimular la productivitat i el benestar

Martin Y. Tsankov, fundador d’Studio Buenacasa, l’estudi de disseny d'interiors conegut pels seus projectes innovadors que estimulen els sentits, té el plaer d’exposar “The Power Nap Chair” a la Fira del Moble d'Estocolm. Celebrat anualment a Estocolm, Suècia, aquest saló és la plataforma líder a Escandinàvia pel que fa al disseny de mobles i il·luminació que tindrà lloc del 6 al 10 de febrero del 2024.

“The Power Nap Chair” és una creació de Milen Kisov i Martin Y. Tsankov, alumnus de l'IED Barcelona del Màster en Disseny d'Interiors. Un nou producte de mobiliari especialment dissenyat i dedicat a l'art de les migdiades energètiques, amb l'objectiu de revolucionar la manera com els professionals ocupats es recarreguen i revitalitzen.

Tots dos fundadors estan compromesos amb la sostenibilitat i han treballat amb una consultoria mediambiental noruega per garantir la durabilitat de la cadira, l'absència de tòxics i la contractació de proveïdors europeus. “The Power Nap Chair” és més que un simple moble, és un projecte transformador que contribueix a una societat més saludable i productiva.

“The Power Nap Chair  s’exhibirà a la Stockholm Furniture Fair - Booth C12:21 del 6 al 10 de febrer de 2024. Vine a visitar-nos-hi i conneix-hi als dissenyadors!