Laus 2024 IED Barcelona

Data

10 May 2024

El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el 12 de juny a la Nit ADG Laus

Els Premis ADG Laus, que reconeixen cada any els millors treballs en disseny gràfic i comunicació visual d'onze categories, han seleccionat un any més diversos projectes d'estudiants de l'IED Barcelona entre els seus nominats. Els guardons que promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l'entorn professional, posen en valor, una vegada més, la creativitat, innovació i qualitat d'execució de l'alumnat de l'IED en aquest camp.

Els treballs nominats són:

Projecte final d'estudis, categoria Digital: “Unwoven memories”, de Thinh Truong

Un treball multimèdia que connecta els records dels residents de la Colònia Güell —gràcies a l'ús de codi binari— i els transforma en diversos elements creatius com ara un tapís, una projecció audiovisual, un llibre de memòries i una nova tipografia.

Projecte final d'estudis, categoria Audiovisual: “Noc noc”, de Katherine Svoboda

Una instal·lació futurista que s'inspira en l'acústica i els materials del passat estrenyent llaços entre arquitectura, so i societat. L'experiència creu en el poder del so per desvetllar la complexitat i la màgia de la cripta de Gaudí, situada a la Colònia Güell.

Treball lliure, categoria Branding: “Olskins”, de Maria Terekhova

Un disseny minimalista amb contrastos de colors cridaners combinats amb fotografies que ajuden a una marca de roba interior per a tots els gèneres a comunicar el seu compromís amb la inclusió i l'accessibilitat. Incorpora tendències amb imatges 3D que hi afegeixen modernitat.

Treball lliure, categoria Publicitat: “Mórfosis”, de Camila Kotliarsky

Una funerària de la vida que celebra i ajuda les persones que passen per les “petites morts quotidianes” a transitar-les amb comprensió, resiliència i humor, mitjançant rituals. Amb l'objectiu de transmutar a la vida i no prendre’ns-la tan seriosament.

El nom dels guanyadors dels Premis ADG Laus 2024 de Disseny Gràfic i Comunicació Visual es faran públics a la Nit ADG Laus, durant la tradicional cerimònia de lliurament dels guardons, que se celebrarà el proper 12 de juny al Disseny Hub de Barcelona .

Molta sort a tots!

Podria interessar-te