Tres docentes del IED Barcelona galardonados en los Architizer A+ Awards 2023

Data

01 August 2023

El premi ‘Best Interior Design Firm’ reconeix internacionalment la impecable trajectòria d’aquest estudi i els seus innovadors i creatius dissenys d’interiors per a hotels i restaurants

L'estudi d'arquitectura i disseny d'interiors barceloní El Equipo Creativo, capitanejat pels arquitectes Natali Canas del Pozo, Oliver Franz Schmidt i Lucas Echeveste Lacy, respectivament coordinadora acadèmica i docents del Màster en Disseny d'Interiors per a Hotels i Espais Gastronòmics i Comercials de l'IED Barcelona, ha resultat guanyador a la categoria 'Best Interior Design Firm' (Millor Firma de Disseny d’Interiors) als prestigiosos premis internacionals Architizer A+ Awards 2023.

Aquests guardons, fundats amb la intenció de democratitzar l'arquitectura, són els premis més importants d’aquest sector i homenatgen els millors edificis i espais de tot el món. En el cas de El Equipo Creativo, el premi en reconeix internacionalment la impecable trajectòria en el camp de l'interiorisme, amb dissenys innovadors i creatius, especialment en l’àmbit de l'hostaleria i la restauració. Al seu portfoli, per exemple, hi destaquen el disseny d'interiors de restaurants com Disfrutar, Tunateca Balfegó, Compartir Barcelona, Ikibana, Tickets, One Ocean Club, així com els hotels Kimpton Vividora Barcelona i l’Axel Hotel Madrid, entre d'altres.

La gran cita, a l'octubre

La cerimònia de lliurament dels A+Awards 2023 tindrà lloc el proper mes d'octubre a la Fondation Louis Vuitton, a París, coincidint amb la fira d'art modern i contemporani Paris+ par Art Basel. La gala reunirà més de 600 figures destacades de l'arquitectura, l'art i el disseny, entre les quals hi ha L'Equip Creatiu on serà un dels principals esdeveniments per a arquitectes i dissenyadors de 2023.

Enhorabona!

Podria interessar-te