Data

17 May 2023

Els graduats i graduades i directors dels centres EAS participants rebran un present commemoratiu de l'acte, un gift enguany dissenyat pels alumni de l’IED Barcelona Stella Ferrazzo i Teo Gaudet

El proper 22 de maig a les 18 h, tindrà lloc la desena edició de l'Acte Institucional de Graduació de la Generalitat de Catalunya, reunint els estudiants de la promoció 2019-2023 de Títols de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors (EAS), al Teatre Victòria de Barcelona.

L'acte, organitzat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, està dirigit als estudiants que s’han de graduar de l'IED Barcelona del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny en les diferents especialitats i de la resta de centres EAS participants.

Durant la cerimònia es mostraran les diferents disciplines del disseny (art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals, dansa, disseny i música), mitjançant actuacions i entrevistes per part dels mateixos estudiants.

Així mateix, el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, dirigirà unes paraules als graduats i graduades. Aquests, juntament amb els directors de tots els centres EAS participants, rebran un present commemoratiu de l'acte, un gift enguany dissenyat pels alumni de l’IED Barcelona Stella Ferrazzo i Teo Gaudet.

Podria interessar-te