Escaparates llenos de luz y diseño por Navidad IED Barcelona

Data

19 December 2023

Tutoritzades pels docents Michela Mezzavilla i Ignasi Pérez Arnal, les creacions estaran actives fins al 8 de gener del 2024

Un any més, l'IED Barcelona ha participat a la campanya d'innovació del comerç “Els llums de Nadal il·luminen el comerç” dissenyant dos aparadors de lighting design per a dos establiments de la ciutat.

Louise Rundgren i Melkorka Yrsudottir, estudiants de 3r any d'Interior Design, han presentat la proposta “Guiding Light”, per a la Sabateria Toni Pons (Placeta Montcada 9); mentre que Daniela Garcia Prieto i Alicia Sirera, també alumnes del mateix any d'Interior Desgin, han creat “From a shop's window to house window”, per a la botiga de mobiliari i interiorisme Fran Mobiliari, ubicada al carrer Cantàbria 2-4.

Ambdues propostes han recollit els temes que aborda aquest any l'acció impulsada per Barcelona centre de Disseny, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona: la tendresa, l'acolliment, el respecte, la sostenibilitat, el consum responsable, la igualtat i la diversitat.

Tutoritzades pels docents Michela Mezzavilla i Ignasi Pérez Arnal, les creacions estaran actives fins al 8 de gener del 2024. Fins aleshores, el públic pot votar pel seu aparador preferit als establiments corresponents.

Podria interessar-te