Los proyectos del IED Barcelona, un mar de creatividad y diseño

Data

16 October 2023

Els treballs proposen solucions per conservar i utilitzar els oceans, els mars i els recursos marins de manera sostenible

Dimecres, 11 d'octubre, a les 17 h, Raffaella Perrone, directora de l'Àrea Design de l'IED Barcelona, ha presentat al 61 Saló Nàutic Internacional de Barcelona una acurada selecció de projectes dels seus estudiants que posen de manifest la resposta del disseny a la cooperació i el disseny sostenible per a la vida submarina.

Amb la col·laboració de Port de Barcelona i Fundació Capital Nàutica, Perrone ha mostrat a l'espai Àgora-Port de Port de Barcelona diversos treballs que enllacen amb els ODS. Concretament amb l'ODS 14, Vida Submarina.

Els projectes destacats han estat:

● “Plastic Nostrum”, “Nymphea” i “Reddo”, que tenen el focus posat en la preservació de la vida submarina i el paisatge.

● “Blau orgasmic”, així com altres projectes de disseny de productes realitzats amb xarxes de pesca, espelmes de vaixell o biomaterials que busquen utilitzar el mar com a recurs amb l'objectiu de repensar els residus, reciclar i reusar per a una economia circular també als oceans

● I la campanya de sensibilització des del disseny “The sea is one and so are we” que estudiants de l'IED Barcelona han creat per a Open Arms amb l'objectiu d'entendre el mar com un lloc on salvar, respectar i col·laborar per un futur millor.

Podria interessar-te