Mina Barchi, alumnus del IED Barcelona, finalista de los Premios ADI 2024

Data

22 May 2024

El veredicte dels jurats i el lliurament dels guardons es realitzarà el 13 de juny al DHUB

Mina Barchi, que es va graduar en Disseny de Producte a l'IED Barcelona el 2023, és una de les quinze finalistes que opten a una de Medalles ADI per a estudiants que l'Associació de Disseny Industrial del FAD concedeix dins dels Premis ADI. El seu treball final de grau “Plastic Nostrum”, un sistema de filtratge de les aigües marines contaminades per microplàstics, ha estat seleccionat per un jurat format per Xavier Torras, Bern Donadeu, Angela Montagud, Xueyu Ji i Pablo Sevilla.

Els Premis ADI 2024 aglutinen tres reconeixements en diferents àmbits del disseny: els Premis Delta per a professionals i empreses de disseny industrial, atorgats des del 1961, les Medalles ADI per a estudiants, que es concedeixen des del 1976, i els Premis ADI Cultura, iniciats el 2016 i enfocats a projectes que posen en valor la cultura del disseny.

Aquesta nova convocatòria ha estat marcada per una gran participació, amb 170 projectes seleccionats, dels 349 presentats inicialment.

El veredicte dels jurats i el lliurament dels guardons es realitzarà el 13 de juny, en una cerimònia que tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona, on es faran públics els guanyadors. Uns diez abans, el 30 de maig, a les 18.30 h, es farà la inauguració de l'exposició de les medalles ADI.

Molta sort, Mina!

Podria interessar-te