Any acadèmic

2022-2023

Premi IED Enric Miralles i Benedetta Tagliabue a la millor tesi de disseny d'interiors de l'IED Barcelona

Inspirant-se en la rica cultura gastronòmica de Catalunya, aquest projecte pretén explorar les possibilitats de les proteïnes alternatives (microproteïnes, algues, fongs i proteïnes vegetals) com a substitutes del consum de carn, així com la seva incorporació al nostre dia a dia.

Per això, projecta la creació d'un centre de recerca, creativitat i innovació per a professionals com a laboratori gastrotecnològic a la Masia de Can Reon, a Tiana, Barcelona, amb conferències i tallers de cuina experimental. A l'exterior, s'hi ubiquen diversos horts on cultivar proteïnes alternatives, així com oferir degustacions als visitants.

Amb l'objectiu d'emfatitzar el contrast entre patrimoni i innovació, els espais es projecten amb una paleta de colors que utilitza tons neutres i materials com l'acer en representació de la tecnologia, i colors càlids, jardins verticals i altres elements de disseny biofílic per apropar-nos a la natura.