Idioma

Anglès

Inici

September 2024

Freqüència

Part-time

Format

Presencial

Durada

4 Anys

Crèdits

240 ECTS

Com a Media Designer desenvoluparàs la teva passió pel disseny digital i la tecnologia, explorant el teu costat creatiu mentre millores la vida de l'usuari, tot això amb la confiança de saber-te un professional àmpliament sol·licitat per la indústria.

Un món de coneixements al teu abast: estudiant Media Design faràs realitat els teus projectes digitals, coneixeràs a fons la metodologia del disseny gràfic i la comunicació, creant propostes úniques amb el teu segell personal i de manera autònoma.
 
Aquest curs et permetrà aprendre i millorar les teves competències en matèria de programació, User Experience (UX), User Interface (UI) o gràfica generativa, entre altres, guanyant àmplies capacitats en disseny de pàgines web, aplicacions i plataformes digitals.
 
Al llarg d'aquests quatre anys, et familiaritzaràs amb varietat de mitjans i llenguatges de programació, així com amb l'aplicació de diverses tecnologies com VR i AR en la comunicació visual i la creació de productes interactius. Tot això basat en la metodologia Learning by Doing i culminant en un projecte final de carrera amb empreses reals.

Existeixen 60 places disponibles per a estudiants de primer any de l'especialitat en Disseny Gràfic. D'aquestes places, no hi ha assignat un número específic per itinerari o idioma.

Informació per a decidir-se

Un curs on aprendràs a combinar disseny i tecnologia en equips multidisciplinaris i en un entorn multicultural i altament creatiu, treballant en projectes reals amb marques internacionals.

Entraràs al curs com a usuari i sortiràs reconvertit en dissenyador digital, capaç d'analitzar amb detall el comportament del client per a implementar-lo en les seves propostes de valor.
 
Aprendràs a entendre al teu target des d'un context social, proposant la part visual i estratègica per a dissenyar webs, aplicacions i plataformes digitals funcionals.
 
El pla d'estudis es basa en casos pràctics, proposant diferents objectius d'aprenentatge que augmentaran de dificultat conforme avancin els teus coneixements.

Aquest curs està especialment dissenyat per a aquelles persones que tenen interès en l'àmbit de la tecnologia, però alhora desitgen desenvolupar el seu costat més creatiu, combinant l'enfocament racional amb la interacció humana.
L'alumnat interessat a dissenyar interaccions complexes o crear espais digitals únics i creatius podrà fer grans avanços en la seva carrera gràcies al Media Design.
 
La dilatada experiència del professorat també t'ajudarà a donar als teus projectes un enfocament pràctic i a dissenyar els teus propis entorns digitals.

Estudiaràs en un centre avantguardista, creatiu i amb el focus sempre posat en la innovació, una filosofia que les empreses més capdavanteres busquen en els seus empleats.
 
Com a Media Designer, obtindràs un perfil professional d'alta demanda laboral, molt requerit en l'entorn digital.
 
A l’IED, a més, treballaràs amb marques internacionals reals, en equips creatius i multidisciplinaris que et dotaran d'una gran experiència.

Programa d'estudis

Què aprendràs?

Durant el primer any adquiriràs els conceptes bàsics del disseny, la seva cultura i la metodologia de projectes. Descobriràs com fer el salt per a atrevir-te a crear i a comunicar amb els teus treballs, mentre comences a treballar amb les eines bàsiques de disseny.Primer semestre

Projecte Foundation I
Tècniques de Representació I
Projecte de Comunicació I
Introducció a la comercialització
Ciències Aplicades al Disseny
Color i FormaSegon Semestre

Projecte Foundation II
Tècniques de Representació II
Projecte de Comunicació II
Dibuix Tècnic I
Sociologia
VolumAnual

Història de les Arts i el Disseny

Què aprendràs?

En el segon any, focalitzaràs els teus coneixements en les plataformes web, estudiant les eines tecnològiques i projectuals necessàries. Les classes estaran centrades en programació, interacció i comunicació digital. També descobriràs la metodologia de producció per a dissenyar peces estètiques i visuals, introduint el codi visual i l'art digital.Primer Semestre

Informàtica Disseny Gràfic I
Fotografia per a Disseny Gràfic
Història del Disseny Gràfic
Semiòtica
Tipografia I
Tècniques Gràfiques per al Disseny Gràfic
Tècniques d'Animació per a Disseny Gràfic
Taller ISegon Semestre

Disseny Gràfic Audiovisual
Comunicació Digital I
Programació I
Comunicació Digital II
Comunicació Digital III
Projecte Interdisciplinari

Què aprendràs?

El tercer any estarà centrat en aplicacions i wapps (web apps). Començarà la teva experiència amb empreses reals i amb projectes tècnics mitjançant prototips i costos concrets. Treballaràs amb dissenys d'estratègia multimèdia i plataformes digitals, alhora que analitzaràs l'impacte de la comunicació i el món audiovisual en els últims segles.Primer Semestre

Estratègia i Gestió per al Disseny Gràfic
Taller II
Projecte d'Identitat Corporativa
Postproducció II
Projecte de Comunicació per a Disseny Gràfic
Estratègia de xarxes socialsSegon Semestre

So I
Projecte I
Projecte Editorial i Comunicació Interactiva
Comunicació Contemporània
Projecte de Packaging
 Taller Multidisciplinari I
 

Què aprendràs?

Començaràs les teves pràctiques professionals en una empresa real i triaràs la teva especialització professional. Entrarem en els camps d'instal·lacions interactives i AR, VR i MR. Desenvoluparàs una instal·lació visual i aprofundiràs en software especialitzat. També realitzaràs el projecte final d'estudis (TFE).Primer semestre

Postproducció III
Taller III
Software II
Projecte II
So
Pràctiques professionals
Taller Multidisciplinari IISegon semestre

Projecte Final

Notícies