Data

30 June 2023

Per primer cop, els Best Thesis Awards 2023 han premiat projectes de Moda, Design, Visual Communication i Management per itineraris

En una emotiva cerimònia celebrada el 19 de juny als cinemes Aribau Multicines, l'IED Barcelona ha lliurat els reconeixements a les millors tesis finals als estudiants de darrer any de Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, Bachelor of Art (Hons), Diploma IED i Foundation Course in Global Design.

Per primer cop, els Best Thesis Awards 2023 han premiat projectes de Moda, Design, Visual Communication i Management per itineraris.

10 projectes destacats

Els treballs finals han abordat des del repte de preservar la biodiversitat a través del disseny d'interiors (“Bridging Generations”, de Hafdís Katrín Hlynsdóttir), producte (“Maiko, el robot micorrícic”, de Gina Bastero) i transport (“Polestar negative” + Elemental”, de Youssef Omar), fins a la influència de la càrrega emocional familiar heretada en el creixement personal i creatiu, en el cas del projecte d’estilisme i comunicació de moda (“Esto no es mío”, de Viviana Icaza).

L'homenatge a les passions i impulsos automàtics, apel·lant a sentits com l'oïda o el tacte, ha estat el centre conceptual de “The cross road”, de Clàudia Cànovas, tesi vencedora en disseny de moda, mentre que en motion graphics s'ha imposat “Unwoven memories”, de Thinh Truong, un treball de creació d'un nou llenguatge audiovisual per connectar els records dels residents de la Colònia Güell.

Per la seva banda, el Best Thesis Award en disseny gràfic ha estat per a una proposta de nova identitat gràfica per al Cercle Artístic Sant Lluc de Varvara Godovikova (“Visual Identity for Cercle Artístic Sant Lluc”).

Finalment, “Genesis club”, de Greta Anna Birgitta Edkvist, “Creative Expression as Catalyst for forming a collective”, de Paula Aragonés, i “Plan de Comunicación para Brava Fabrics”, de Marta Marín i Milagros Muñoz, han estat els treballs reconeguts a l'àrea de Management and Communication Strategies.

Best Thesis Alumni Award

L’IED Barcelona ha atorgat també el Best Thesis Alumni Award, que en aquesta edició ha estat per a l’alumnus de Disseny de Moda Alfonso Diestro, director creatiu de Munich.

Podria interessar-te