Estudiantes del IED Barcelona participan en Solidarity Xmas Tree comisariados por Cartier

Data

29 November 2023

La proposta d'arbre de Nadal ha estat comissariada per Cartier inspirant-se en els codis de la ‘maison’

Des de fa set anys, les millors marques de luxe de la indústria de la moda i la joieria creen arbres de Nadal únics i exclusius per ser subhastats a favor de dues fundacions benèfiques. Es tracta de la campanya Solidarity Xmas Tree, un esdeveniment solidari que, en aquesta edició, ha comptat amb la participació de l'IED Barcelona.

Set estudiants de tercer i quart curs de Product, Interior i Graphic Design han dissenyat una proposta d'arbre de Nadal comissariada per Cartier inspirant-se en els codis de la maison. L'obra resultant, titulada “Treasure”, es compon d'una base daurada sobre la qual se superposen diverses caixes vermelles icòniques de la marca francesa de joies i rellotges donant forma a l'avet. El resultat cerca reflectir valors com l’amor, l’alegria i la generositat.

L'arbre ha estat exposat a la boutique de Canalejas de Cartier a Madrid del 20 al 27 de novembre durant la ruta Solidarity XMas Tree, on s'exhibeixen els diferents dissenys als establiments de les 14 marques de luxe participants. Posteriorment, el dia 28, tots els avets s'han traslladat al Teatro Real, on ha tingut lloc la Gala final amb el corresponent sopar benèfic i subhasta dels arbres de Nadal.

Els fons recaptats en aquesta ocasió han estat destinats a Projecte Persona i a la Fundació Apsuria.

Estudiants IED Barcelona: Camila Kotliarsky, Arina Verzakova, Arola Velasco Moreno, Júlia Barrera Garcés, Monique de Oliveira, Alvise Van Meijgaard i Charlotte Páez.

Podria interessar-te