Best Thesis Awards 2024 – IED Barcelona

Data

21 June 2024

Cada escola ha concedit un premi a la millor tesi així com diverses mencions per itineraris

El 17 de juny a l'edifici Imagina de Mediapro s'ha celebrat la cerimònia de Graduació dels estudiants de darrer any de Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, Bachelor of Art (Hons) i Diploma IED.

En un emotiu acte que ha comptat amb la presència de Lorenzo Di Pietro, director general de Barcelona Activa, com a primer padrí de l'esdeveniment, i amb les student voices de Melina Ferber, Sofia Carrión, Camila Kotliarsky i Monique Almeida, en representació de cadascuna de totes quatre escoles, s'han lliurat els premis a les Best Thesis. Aquest any, els graduats guardonats amb aquest reconeixement han rebut, a més, una tauleta Artist 22 Plus cedida per XPPen.

4 Best Thesis i 7 mencions

En Moda, el guanyador ha estat Oriol Sigüenza Carbonell amb “Vestigi de qui soc”, una col·lecció per a home que analitza el procés de construcció de la personalitat des de la introspecció. Com a Mencions han pujat a l'escenari Marilyn Mao amb “Enlightened Kaleidoscope” (BA Fashion Design) i Melina Ferber amb “Turismo de clase” (Estilisme i Comunicació de Moda).

Entre els projectes de l'Escola de Design més destacats, “Skoda Plasmoid”, de l'estudiant de Transport Thevidu Thineesha, s'ha alçat amb el guardó. Proposa un vehicle que utilitza lenergia vibroacústica per afavorir el creixement de la vegetació. Per la seva banda, Valborg Sunna Sindradóttir amb “Elire”(Business Design), Roig Vilaró Palau amb “Modular Shoe” (Producte) i Hana Tamer Abdelaziz amb “Cicle” (Interiors) han estat els projectes mereixedors d’una menció.

En el cas de l'Escola de Visual Arts, s'ha atorgat el premi Best Thesis a l'estudiant de Motion Graphics and Video Lia Ferreiro amb “Daka Archive”, una experiència d'arxiu digital immersiva que recopila la cultura i la història taïnes. Laura Valdez amb “Wasiy” (Graphic Design) ha rebut una menció.

Finalment, pel que fa a l’Escola de Comunicació, Priscilla Piraino, del BA (Hons) in Fashion Marketing and Communication, ha estat la guanyadora amb “Cosa Indossa Ludovika?”. Es tracta d'un projecte que explora el consumisme i la identitat a la moda infantil. Alicia Bernades i Patricia Agenjo (Diploma IED Màrqueting i Comunicació de Moda) han estat menció amb “Parfois and Friends”.

Alumnus Award

Alex Nikolov, antic estudiant de Business Design, cofundador de Lexa i actualment Head of Public Relations del Primavera Sound, ha rebut l'Alumnus Award, un premi en reconeixement a la seva trajectòria.

Amb la col·laboració de: Trebora Catering i XPPen.

Podria interessar-te

Cursos relacionats